Archive for the ‘Personal’ Category

Blogging Again?

December 14, 2010

Feel like writing again. Maybe 2011 will be a better year to write something. At the moment keeping this exlipso alive, once again and do not give up!

Salam 2010

February 11, 2010

Hampir 3 bulan tak berkecimpung dengan blog sebab agak sibuk dengan tugasan di Bumi dan berjinak dengan Facebook. Pepagi buta ni Zarif ajak aku ke CC, maka ter-updatelah EXLIPSO.

Satu yang aku teruja sesangat sebab pada 18 FEB 2010 Search akan mengadakan konsert di Dublin, seterusnya ke London dan LIVERPOOL!

Apa yang aku baca

November 16, 2009

read1

read3

read2

 

Salam 30 Syawal

October 20, 2009

Maaf Zahir dan Batin.

Poyo aje aku bagi SMS. No response langsung!

250809: Kembali ke Bumi

August 25, 2009

Pejam celik pejam celik hampir 2 tahun aku keluar dari Bumi. Kebetulan aku dan Romzi ke Bumi dan Shuk dah resigned. Dua hari jugak ler aku dok fikir nak join balik ke tak.

My Ride!

August 18, 2009

Photo-0007

Gambar Ofis

July 23, 2009

500-ofis1

Gambar ini di ambil oleh MOHAS. Seorang artis yang hampir tenggelam di arena lukisan tanahair. Lukisan dia sekarang ni ada di Galeri Shah Alam. Seorang pelukis landskap yang detail dan mengagumkan.

500-ofis2

Terjebak dengan MU!

July 23, 2009

500-muAiziq dapat pas percuma. Coach bola dia bagi.

Sebelum tu Zam ada offer aku dan akhirnya aku, Aiziq, Zeck dan Zam ke Bukit Jalil. Berbeza sungguh dengan pasukan pilihan Malaysia dan ManU sewaktu melihat mereka membuat latihan. Aku cuba bayangkan gaji yang di perolehi oleh pemain MU dengan membuat latihan yang hampir sama dengan pasukan Malaysia. Aku pun pernah buat latihan yang macam tu!

Aku tetap sokong Liverpool!

Konsert Search!

July 23, 2009

500-search

Dah lama tak join crowd di mana-mana konsert. Thanks to Zeck, bawa aku jumpa Din Search. Okay juga brother Din, dia memang low profile.

U got mel

June 25, 2009

Cinta Terakhir – Aiman

 kau cinta pertamaku

kau cinta terakhirku

tiada apa yang bisa menafikan kasih kita

 kau ayu dimataku

satu antara seribu

tiada tara didunia

 mungkin kan terputus di tengah jalan

mungkin kan terlerai tanpa ikatan

usah ragu dengan takdir

mungkin kitakan berbeza haluan

berakhirnya cerita percintaan

segalanya ditentukan Tuhan

Ianya cuma soal hati, yang terkadang membuatkan kita jadi bodoh dan degil!. Soal hati cuma…

25hb lagi! Banyak perkara yang berlaku pada tarikh yang mempunyai sejuta makna pada diri aku.

Kedegilan aku sejak dulu memang di tahap 101%. Dan sekarang kena buat ‘bodoh’ pula dengan apajua soal hati yang bakal aku hadapi.

 U got mel

– Thank U!