Archive for April, 2009

The Best!

April 30, 2009

legend2

Network: Komuter, LRT, Putra and Monorail

April 30, 2009

transitnetwork0

Life In A Metro

April 30, 2009

metro2

Siang tadi aku layan filem ni di Astro Channel 122. Okay jugak. Ala-ala filem Cinta  dan Sepi. Kisah kehidupan di kota Mumbai.

Search: Sabtu, 2 May 2005

April 29, 2009

search02

Depa pi Penang Sabtu ni. Thanks to Celcom sebab sudi menaja. Aku ingat lagi dulu-dulu waktu zaman remaja. Kami ramai-ramai pi konsert Search di Dewan MCA. Masa tu tengah top dengan lagu Rozana. Selebihnya asal ada ajer konsert kami pi. Dulu popular dengan free konsert di Panggung Anniversary, Tasik Perdana.

Seingat aku ler, aku pi konsert Blues Gang, Headwind, Sweet Charity, Ella and The Boys etc. Layan jugak. Pasti, aku tidak akan lepaskan peluang untuk aksi Search di KL nanti.

Kisah Cintaku – Peterpan

April 29, 2009

peterpan1 

di malam yang sesunyi ini

aku sendiri tiada yang menemani

akhirnya kini ku sedari dia telah pergi tinggalkan diriku

adakah semua kan terulang kisah cintaku yang seperti dulu

hanya dirimu yang kucinta dan ku kenang

di dalam hatiku tak kan pernah hilang

bayangan dirimu untuk selamanya

mengapa terjadi kepada dirimu

aku tak percaya kau telah tiada

haruskah ku pergi tinggalkan dunia

agar aku dapat berjumpa dengan mu

Aku teruja dengan Lens ni!

April 29, 2009

80-400-mounted

AF VR Zoom-Nikkor 80-400mm f/4.5-5.6D ED

RM6,688.00 (harga http://www.nikon.com.my)

RM5,730.00 (harga www. shashinki.com)

Sepi

April 29, 2009

sepi2008-2

The Pursuit of Happyness

April 29, 2009

happyness

Aku Dan Duniaku…

April 29, 2009

aku-dan-duniaku

NYSS

April 29, 2009

nyskin1

Aku dapat flyers ni di ofis. Teringat aku kat kawan aku sorang ni, yang juga client utama NYSS. Pasti wajah dia dah berseri-seri sekarang ni!